Om sanningen ska fram

Hej hopp mina sköna!

Lunchen börjar på att avta, men regnet verkar hålla i sig! Var hem till mamma & pappa på en snabblunch innan jag var tvungen att ge mig tillbaka till jobbet. Sitter och lurar på hur kvällen kommer att se ut. Knappast någon större ansträgning! Vill helst ligga under en filt och titta på tv. De här vädret är ju inte så skojsigt att strosa på i utomhus.

Blev inte så mycket gjort igår heller. Knatade iväg till sängen runt 22 -tiden. Slog på skilda världar och ugglade fram till sena natten! Typiskt mig att jag alltid ska ligga vaken så länge så jag är helt avslagen på morgonen. Fick panik i morse när jag vaknade. Hoppade i kläderna och sedan i princip slog en volt nerför trappan! Shit om jag hade ramlat på huvudet. Får lära mig att inte ha skosnörena hängandes utanför skorna!

I morgon åker vi hem igen. Längtar hem till min underbara bok! Vill läsa mer och mer och meeer.
Ni som inte har läst Åsa Hellberg - Casanovas kvinna, ni bör göra de! En helt underbar bok. Det bästa utav allt är att den är sann. Tänk att det finns sådana iddi'n som lever ett sådant liv.
Från "tiden som var förut" så känner jag helt ärligt igen mig bland vissa meningar. Det fanns aldrig en chans att jag skulle få veta sanningen förrän jag själv började på att rota! Tycker verkligen inte om att rota i andras liv, men när det väl behövs så måste man.

Men nu vet jag en sak som jag måste göra iallafall. Och det är att avsluta lunchen!

/ Jennifer