Åh neeej.. körkortet!!

Sist ut här i bloggen var nog mitt lilla utbrott på alla falska människor som har tagit upp allt för mycket onödig tid i mitt liv!

Men nu ska jag försöka vara lite mer åt de glada hållet kanske ;)
Ligger i sängen nu och ska snart sussa. Har varit inne i stan sen igår. Fick sova hemma i min sköna säng en endaste dag innan det var dags att packa väskan en gång till och åka iväg. Fick så snällt sova hemma hos Jonna & Patrik. Spelade monopol som värsta nördarna. (JAG VANN!!) Fick äntligen träffa Linnéa som jag inte träffat sen i påskas. Tjejen har ju växt så inni bomben!
Tillbaka till allt då.. Åkte på någon slags kurs/föreläsning/träff i Krokom idag. De var allt inom handeln som kunde vara bra att veta. Dock har jag nog glömt bort hälften av vad som sas. Var väl kanske för att alla pratade i munnen på varandra?!
På vägen dit var det ungefär 400 poliser och polisbilar ute på E14. Fattade först inte vad som höll på att ske, men feg som man är så drar man ner på hastigheten lite extra och börjar nervöst titta så man har med sig körkortet & har bältet på sig när dom där extremt farliga gubbarna man blåa dressar med guldtext dyker upp framför synen på en! Och samtidigt som man hinner tänka igenom alla dom där grejerna så tänker man samtidigt; "drack jag någonting igår??"
 Slapp iallafall stanna för att blåsa och faktiskt visa dem att jag har ett körkort! (Sist/första gången som jag blev stoppad så råkade ja ha glömt de hemma) men ingen böter för de inte. Tack snälla polis!

Drack mig en kopp kaffe i Brunflo innan jag styrde kosan hemöver! Ska då aldrig mer åka den där jääädra vägen som jag tog hem iallafall.. Jag föredrar nog att åka till Pilis och svänga av där istället. Om man nu inte vill ha 145 kg damm både i och på bilen. Man kan nästan tro att min bil är grå ju.. :)
Men de är ju sig likt.. Så fort ja tvättat bilen så ska de geggas lite extra mycket!!

Men nu ni.. de där var väl inte så tragiskt ändå va? Lite tråkigt inlägg kanske men... de va ju nånting iallafall..

Får se vad som händer i helgen. Om det blir Östersund eller någon annan spännande hållplats för mig och kappsäcken :)

Nu blir det holken några timmar!

Sussa sött
/ Jennifer