Arbetsdagarna börjar nå sitt slut

Hej och Godmorgon på er!

Ja ni, nu är jag äntligen inne på min allra sista arbetsdag före semestern. Nej, nu ljög jag! Jobbar två dagar nästa vecka då jag var snäll och tog på mig dessa.
Men nu blir jag ledig i ungefär en vecka och de ska jag minsann fira!

Bara ett fåtal timmar kvar tills jag får låsa och gå hem med ett gott samvete. Det känns att man har jobbat en år sen man hade semester sist. Nu är det dags igen.

I helgen är det traktorrace i Döviken för alla intresserade. Kan säkert vara trevligt :) Har ju aldrig varit på de förr, men folk säger att det är roligt. Det återstår att se!
Var där igår och ställde ut några bilar bredvid skogsmaskinen som Norrskog ska göra reklam för. Blev en lång dag för mig som knappt hann komma hem förrän vi skulle åka och hämta/lämna bilar.

Blev en rätt tidig kväll för min del. Trött som ett ånglok! Saken blev ju inte bättre utav att jag hade en hund som ålade sig upp i en hela natten. Vaknade av att han ena stunden låg och slickade mig i ansiktet och nästa stund så låg han och bet i mina tår! Men de gick ju bra trots allt snurrande i sängen.
Lika trött i morse gav jag mig upp och in i duschen. Pussade på älsklingen innan jag åkte iväg till jobbet, och nu sitter jag här.
Dags att börja jobba!

/ Jennifer