ska man ta sig orken

Ja precis, ska man ta sig orken att kliva ut genom dörren och ut i regnet, de äckliga regnet. Hehe jag sitter här ombytt och klar, arg och förannad för att mitt headset är trasigt så jag inte kan lyssna på musik under min träning. Äckliga Borgvattnet man är i alltså, jag vill hem till Östersund igen!!
Men jag får väl springa ut ändå, skrika på regnet att de är helt fucked up eller  nått. Jag måste ju iallafall träna innan ja får frispel, nu har jag suttit stilla en hel jävla dag och inte gjort någonting så idag måste jag verkligen ut.
Måste ringa Natalie och höra om hon tränat nånting i helgen, hehe.. Najs ja sitter och kikar på utlandsresorna, de blir Turkiet men vi kan inte bestämma oss för om vi ska till Alanya eller Side (?) någon med något förslag? bästa fest stället är ju Alanya men all inclusive finns ju i Side på Cinar Garden, hmm..Vi ska kika lita på resorna på Torsdag tror jag, nej nu måste ja ta tummen ur arslet och sticka ut på min jogging runda innan de inte blir av, musiken klistrar fast mig framför datan så är de bara. Ja älskar musik!

Jennifer