Sundsvall & utlandsresa

Hejsan allihopa!
Nu är jag här igen efter ett långt uppehåll.

Har varit och tagit emot gästerna som ska övernatta på spökprästgården nu iallafall. Lite nervöst första dagen/gången man skulle göra det men jaja, de gick nog ganska bra iallafall..

Inatt kom jag hem från Sundsvall. Har varit där nere tillsammans med Anton, Patrik och Jonna. Har haft det helt underbart. Så skönt att få komma bort från allting en helg, bara släppa jobb, tankar och allt sånt drygt.
Ska väl berätta lite kort om hur helgen var.

Fredag - Kom inte iväg förrän 5-tiden från Östersund då jag hamnade i världens rusning och Sveriges längsta bilkö inne i stan. Hatar när man ska hamna i sånt!
Men framme i Sundsvall ungefär klockan 20.00. Tog ganska lång tid att komma ner då vi stannade flera gånger.
Hälsade på allihopa, sen svirade vi om för krogen. Åkte in med Lars till stan, "förfestade" eller vad man ska kalla de, ute på stan sen blev det Daltons & BK hela kvällen lång.
Tydligen så var vi hemma vid 03.00. Hade de riktigt kul, träffade massa folk som jag inte träffat på evigheter!

Lördag - Vaknade upp, men hur behöver ni ju inte veta. Mer än att det snurrade i skallen & jag insåg att baksmällan hade anlänt!
Men det var bara att hoppa in i duschen, fixa sig och kliva in i bilen för att åka ut till Birsta. OH no! Varför gå och shoppa en sånhär dag?!
Men vi lyckades..Införskaffade nya skor, tröjor och lite smått & gott till garderoben.
På kvällen grillade vi.. eller ja grabbarna gjorde de. Jag & Jonna höll oss till dukningen :p
Sen svirade vi om igen, jag kände mig inge sugen alls på utgång. Funderade på att vara chaufför men vi åkte på förfest ändå. Klockan 23.00 insåg jag att de inte skulle funka med krogen för mig. Jag var alldeles död efter fredagen. Ringde Jens så han fick hämta oss, så vi åkte med honom och var på bilträff en snabbis sen åkte vi hem. Däckade eller snarare störtade rakt ner i sängen när jag kom hem.

Söndag - Blev väckt vid 11 tiden.. Jag och Jonna åkte ut till Birsta för att köpa lite grejor. Sen åkte vi till Wolmsta för att kika lite. Kom hem, väckte Anton för vi skulle åka hem då. Men sen skulle vi bli bjuden på middag, så då åkte vi 4 ut till Birsta igen..Gick på MediaMarkt. Tänkte att jag skulle kika efter en sodastreamer och lite sånt men när jag insåg att dom kostade typ 1500 så sa jag att jag skulle önska mig en istället. hehe.. Blev för snål! Sen blev det Bauhaus för ett litet fynd. Men SEN äntligen, så åkte vi hem, åt en god middag och sa hejdå till allihopa för att åter igen styra vår kosa mot Östersund!

Tack för en underbar helg!! Den gör vi nog snart om hoppas jag! BTW, jag såg en björn igår när jag åkte hem, weej! Äntligen.. Nu ska jag nog ta och göra någon ordning här hemma, ser förjävligt ut! Men vi hörs :)

 

 / jennifer