Finns det inte normala arbetstider?!

Gokväll!

Nu äntligen är allt de där tråkiga gjort. Jag har städat, vikt tvätt, betalat räkningar. Oh vad jag känner mig vuxen helt plötsligt!
Dagen har väl inte bestått av så många goda gärningar om jag ska vara helt ärlig..
Började med att jag blev väckt 07.00 av de jää.la takarbetarna!! Fel att börja lite senare så man iallafall kan få sova ut?! Kan man inte införskaffa lagar på att man inte får börja banka i hus först före klockan 9??
Jag behöver ju min skönhetssömn, haha.
Gick ner vid halv.9 och försökte få i mig en tallrik yoghurt,  men tröttheten tog över allting så jag slängde bort frukosten, gick till sängen och kröp under täcket igen. Tänkte att jag skulle försöka somna om, slog på en film. Tror det dröjde 10 minuter sen sov jag som ett litet barn :) Blev väckt vid halv.12. Då var det faktiskt dags att kliva upp.
Skulle ju trots allt åka iväg på jobbet och ge blommor + present till R-M som slutade idag :( kommer bli tomt utan henne..
En god gärning iallafall, det är att jag...hmm vänta nu...Eller ja pappa & jag har bytt till vinterdäck på min bil. Jag skruvade loss bultarna och pappa skruvade fast däcken. Jag har ingen aning om hur man gör sånt. Peppar peppar att jag inte får punktering ute i skogen någon gång. Då blir jag nog ståendes där!

Nu är ljusen tända, sängen renbäddad och Jennifer nyduschad så nu ska jag slänga ner mig och läsa lite i boken. Sen blir det sooova, dags att somna tidigare ikväll så man får några timmars sömn innan de dryga arbetarna kommer och bankar på mitt tak!!

/ Jennifer