Ett nytt försök efter 4 månader!

Ojsan, jag skulle ta bort bilden på mig lite stiligt för att sedan lägga in en ny. Men då råkade jag ta bort min header! Orkar inte fixa tillbaka den just nu. Får be Jessica om hjälp, hon kan de där lite bättre än mig! ;)

Men ja som rubriken lyder. Jag tänkte göra ett nytt försök med bloggen ändå! Kan ju inte lova någonting, men ett försök är de värt!
I Övrigt så jobbar jag kvar på samma stället som sist. Men borde egentligen ta tag i mitt liv och börja söka någonting nytt. Flytta härifrån.. Jag kan inte bo i Borgvattnet i hela mitt liv! 

Har hunnit med att fylla 20 år också. Blev uppvaktad på jobbet hela dagen med tårta, blommor och presenter! Tackar styrelsen, personalen och alla underbara kunder för allt!
På kvällen firades man utav nära och kära, med mera presenter och några glas vin. Blev goo i huvudet och rund om fötterna! Men de vare värt, tror inte att jag har blivit uppvaktad såhär sen jag fyllde 7 år! Man kände sig som ett litet barn med alla paket som ramlade in hela tiden.

Vad mer då? Jaa, vad kan jag berätta? Känner att jag inte vill skriva ut precis vad som helst eftersom jag vet att det finns personer som inte ska läsa som kommer att göra de ändå utav ren nyfikenhet!
Just därför håller jag de mest privata för mig själv!


Ja ni, lusten försvann. Men jag återkommer!

/ Jennifer

Take it or leave it!