Slarva!

Hejsan!

Nu är det dags igen för lite uppdateringar. Har varit lite slö nu, igen!
I vilket fall som helt så har det ju hänt en hel del på bara några dagar.. Man har hunnit bli lurad, arg och sviken. Eller ja, haha.. skitsamma! Ingenting vi ska gå in på. Man blir ju bara så förbannad när man tänker på vilket fjasko det är och vilken nivå vissa människor står på..

Igår var jag iallafall i Sundsvall hela dagen. Handlade julklappar så de sjöng om det. Men det känns skönt att man har de gjort nu! Hittade lite saker till mig själv också, bland annat ett par jeans och en tröja. Kul att man iallafall har någonting som är nytt i garderoben!
Den här kvällen sprang iväg fort, kom hem från jobbet vid halv 6 sen var det bara att byta om och sticka iväg för att röra lite på sig.
Sen blev det skitsnack och kaffe en liten stund, och nu sitter jag här! Ska strax hoppa in i duschen och göra mig redo för natten. Känns som att man behöver hundra timmars sömn efter den här veckan!

Ja ni, jag känns inte ha orken att berätta så mycket mer! Kanske tar mig till efter helgen istället. Ska ju få besök av fina vänner på lördag :) Göra middag tillsammans, dricka lite gott och bara ha allmänt roligt! Trevligt att man kan få be