Dålig på de hära..

Hejsan allihopa!

Jag vet att jag är kass på uppdateringen, ibland blir det varje dag och ibland kan det dröja flera dagar emellan. Men nu ska jag försöka få iväg ett halv bra inlägg innan jag ger mig ut.
Helgen har varit i princip lugn. Eller ja lugn kanske var lite fel ord, men i fredags vad gjorde jag då? Jo juste jag jobbade först sen skjutsade jag Emma till Stugun för att hämta Ronja. På vägen hem ringer Jonna och frågar om jag vill komma till H-dal och rida.
Självklart ville jag de, så när jag kom hem var det bara att hoppa i ridkläderna och sätta sig i bilen igen. Hade bestämt mig för att inte köra en meter denna dag men det blev 20 mil ändå.

Lördag, jobbade till klockan ett sen åkte jag och Jossan ner till sjön och badade. Har ju badat flera dagar i rad nu tack vare de underbara vädret :)
Sen åkte vi till stan, gick på sjukan och hälsade på Niklas. Skulle hälsa på kusinen som opererat sig också, men har kunde dom inte hitta åt! Förvirrade på sjukhuset eller?!
Sen fick jag skjuts upp till Kläppe där Jonna, Peppe och familjen H var. Började dricka vin och spela något spel som jag inte fattade mycket av, menmen :p En stund senare kom Elis dit så då slutade vi spela, då var det dags för mig och Jonna att bada i poolen. Riktigt härligt!
Senare på kvällen var det väl kanske inte riktigt som man önskat sig. Folk kom från alla håll.  Men idag är jag lycklig ;)

Nej nu ska jag springa iväg, måste ta tag i de här innan dagen är slut..

Vi hörs!

/ JEnnifer