märkliga känslor.

Hejhejhallå..

Det händer nog inte allt för mycket en sånhär kväll..Först blev det middag tillsammans med mamma, syster och hennes gubbe. Drack några glas vin, sen tog jag cykeln och åkte ner till de andra som satt och diskuterade allt mellan himmel och gjord tillsammans med ett glas vin. De skrattade och sjöng, så fint så ;) Men jag mådde väl kanske inte allt för bäst...Är fortfarande inge pigg så jag fick mig lite cocilana etyfin (min räddaren i nöden) sen hoppade jag på cykeln och cyklade hem igen.
Sitter och läser lite bloggar nu, lyssnar på musik och försöker vänta på att John Blund ska komma. Jag är inte trött men jag bör nog sova om jag ska få bli frisk någon gång..

Igår - ja igår var det ju midsommarafton. Men de kändes ju inte kan jag lova. Låg och velade i flera timmar i sängen med min bok. Tillslut så fick jag order att åka upp till Junsele, så jag lånade mammas röda fara och drog dit upp. Eller ja till Röån.
Yey, var väl inte riktigt något drag där, dels var jag nykter och dels för att lite problem uppstod som orsakade att tårarna trängde fram! Fan. jag som kommit över allting, och nu kommer det upp igen. Dags att börja om från ruta 1 :(
Kom hem vid halv.4 i morse iallafall, då var det sängen som gällde på en gång, men tror ni att jag fick sova?! Eh nej, jag skulle nog ha klätt mig lite bättre igår för jag låg och hostade enda tills spyan kom upp! :( bläää.. försökte med alla medel för att bli bra, proppade i mig alvedon och ipren, bisolvon, te och några halstabletter sen tog jag på mig båda mia täcken sen slocknade jag direkt.. Vaknade vid halv.2 idag av att jag låg under kuddarna med huvudet och toksvettades.

Nej ni, jag undrar om jag kanske ska gå till sängen, krypa ner i min ensamhet och slå upp min bok. Jag måste ju banne mig lägga manken till och läsa ut den någon gång. Men jag hatar när det ska vara så långt mellan kapitlen. Jaja, jag får kämpa, den är ju trots allt superbra :)

Sov så gott nu så hörs vi någon annan dag!

Puss & Kram
/Jennifer

 Varför ska man behöva bära på saker som man inte orkar bära på..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: