Nu har det väl hänt ganska mycket sen sist..

Hejsan hopp alla vettiga människor!

Hoppas ni har det bra där ute..
Själv har man precis lyckats städa undan all kol eller vad de nu är som poliserna använder sig av när dom tar fingeravtryck! Drygt att få bort var det ju iallafall.

När jag skriver sådär så börjar ni väl undra? Fast de flesta vet väl redan vad det är för någonting! Har ju stått i tidningarna.
Har iallafall haft inbrott på jobbet. IGEN! Andra gången på fyra månader nu. Men denna gång åkte dom små grisarna fast!
Blir så förbannad när jag tänker på de! Hur man kan förstöra så mycket.. Men ju mer ni förstört ju mer kommer det kosta er! haaaa...
Det stör mig att veta vilka det är och man skäms ju över att behöva ens tänka tanken på att man vet om tjuvar, knarkare och allt vad det nu är som alla är!
Nä usch! tur att man inte känner dom iallafall..

Annars så försöker jag få någon ordning på jobbet över huvudtaget. Går inte riktigt att koncentrera sig idag. Telefonen ringer stup i ett, företag ska ringas upp, man ska hinna få lite bättre ordning på all röra! Kolla igenom vad det är som blivit stulet och sen försöka vara glad och trevlig samtidigt!

De bästa vore väl om "dom där" kom hit med en varsin tandborste och skurade hela butiken! Förstår inte att man inte skulle ha dåligt samvete över att göra någonting sånthär..

Nej ni, nu ska jag sluta vara aggressiv! Fortsätta skura golven, väggarna och laga lås m.m. 
Ha en fortsatt bra dag

/ Jennifer 

 Ja vad har man att säga till sånahär egentligen?!