avklarat.

Hejsan allihopa!
 Var ett tag sen sist nu, men jag har haft fullt upp hela helgen lång. Har inte just varit hemma någonting faktiskt.
I Torsdags så åkte jag ju till Junsele på fest, hade riktigt trevligt faktiskt.
I fredags så åkte vi till Laxsjö på dans, var riktigt mycket folk där och jag kan lova att ja hade sjukt roligt. Bortsett från min storebror som fortfarande är en sur kossa!

Lördag så åkte jag och jossan till Solle, var tänkt att vi bara skulle dit en sväng men tillslut så bestämde vi oss för att stanna och gå ut på krogen med Fredrik mfl. Inte för att vi gick med dom men vi kom ju ut iallafall och roligt hade jag (vi) efter några timmar då allt folk kom. Var tydligen fullsatt på krogen den kvällen.
Söndag eftermiddag så hoppade vi in i bilen, hade fått två biljetter av jossans pappa till hockey matchen mellan Timrå - Linköping så vi åkte på den :) riktigt häftigt ju trots att jag inte hejjar på nått av lagen. Men den 5e Januari så åker jag och jossan på match igen Timrå - MODO och då ska vi stå på en varsin sida av hejjarklacken, hon på Timrås sida och jag på MODO's .. hehe kung!

Idag har de vart en sjukt dryg dag. Började med att jag var sjukligt trött då jag vaknade, åkte ner på jobbet och då sa jossan att jag va ledig idag, skulle egentligen inte jobba förrän i morgon! men shit sa jag. Slutade med att jag jobba idag ändå för jag hade ju bestämt mig för att åka till Östersund i morgon för att handla kläder inför nyårsafton.
Vad händer för alla er på nyår? själv så åker jag ut till skogen, eller Röån för att inte ljuga då ;p får se om de blir roligt, de kan de nog säkert bli tror jag.

Nu åker jag hem till Jossan så hörs vi en annan dag!

/ Jennifer