Längtan av det.

Jaha då sitter man iskolan ännu en dag på de här året, vet inte alls vad jag håller på med alltså. De här är verkligen tråkigt om jag ska vara ärlig, engelskan är inte min bästa sida om man säger så. Vi ska jobba om våra författare men jag förstår verkligen ingenting, just nu skulle jag behöva ett MVG barn bredvid mig, någon som översatte och förklarade precis allting för mig hur jag skulle göra.
Jag har ont i benen, eller i smalbenen kanske de är känns som om benpiporna är helt ömma. Men de är nog för träningen ska jag tro, igår va de faktiskt jobbigt, riktigt jobbigt men de är så de ska vara. Jag och Natalie va på Step In för att kolla vad de kostade att börja träna där, de va faktiskt kul att komma dit, jätte trevlig personal, vi fick en gratis "prova på vecka" av henne. Så nästa vecka ska vi dit och hämta ut den där gratis veckan och prova på, sen blir de nog träning på Step In hela vintern fram till nästa höst, vi ska ju nå vårat mål vettja.
Längtar tills ikväll när de blir träning igen, de e så jäkla skönt att träna på kävllarna så de finns inte ord att beskriva.

Har precis haft lunch rast, de va ju god mat för en gångs skull, eller ja god och god de va godare än potatis.
Har Mediekommunikation nu, yey jennifer verkligen älskar de, eller så inte. Vill hellre gå hem och städa klart lägenheten som jag börjat stor städa från golv till tak. Fick nått frispel igår kväll och började storstäda. Nu är hela lägenheten fylld med saker upp till taket tror ja.
Jag vill hem från skolan, imorse orkade ja nästan inte kliva upp, ville bara ligga hemma..
Gaah ja blir galen på den där projektorn som läraren ska använda sig av vaaarje jävla lektion..

Puss
Jennifer
Postat av: Neccesitas

Benhinne inflamation?

2007-10-16, 14:50:33 - URL: http://neccesitas.blogg.se
Postat av: Neccesitas

Jo det finns ngt som heter så, det får man av dåliga skor och för hård och intensiv träning när kroppen "inte är beredd" Men då brukar det lägga sig en svullnad över smalbenet som ömmarosv... Det är bara bra med mig laddar upp inför helgen bara :D

2007-10-17, 10:21:25 - URL: http://neccesitas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: