jag verkligen dör

Godmorgon

Eller ska ja säga godmorgon, de kanske heter hej mitt i natten. Fan ja har inte kunnat sova många timmar inatt, ja trodde att jag skulle bli bra angåeende förkylningen men inte. Inatt har jag legat och hostat var och varannan minut, jag har inte kunnat somna om efter varje gång ja vaknat och trott att jag ska spy. De hjälper inte med vatten heller, halstabletter kan ja ju bara glömma eftersom de inte heller hjälper..
Vad ska jag göra? jag skulle verkligen kunna döda för att få bli frisk nu alltså. De här är inge roligt, enda gången man är ledig och får sova så är man sjuk och ska ligga vaken hela natten....

Igår va ja ute med Anton och Kristoffer en stund, åkte bil sen va vi hemma hos Anton och såg på American Pie 1 men de va inte länge vi va där inte förrän man åkte hem och la sig för att ma va så trött.
Men vafan hjälper de av att vara trött när man ändå inte får sova hela natten som man ska..
Nej du, idag ska jag tvätta, packa m.m. för att se om ja är frisk imorgon så ja kan åka hem till östersund och gå på skolan igen. Jag vill inte missa någonting i arbetet bara, så ja måste nog försöka slita mig till skolan imorgon ändå. Aja nu ska ja gå upp och strypa mig själv och min hals för den här jävla förkylningen!!!

Puss
Jennifer
Postat av: Neccesitas

Tackar :) Allt bra med dig ?

2007-10-07, 17:58:29 - URL: http://neccesitas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: