Igår var en riktigt lyckad dag

HejsanHallå..

Jag ska berätta lite om igår, min överraskning från dom andra. Jag va ju tvungen att följa med Malin hem till henne eftersom jag hade berättat att ja skulle ut och äta med Marina efter skolan.
Hemma hos henne fick jag reda på att det inte blev någon överraskning eftersom alla hade blivit på så dåligt humör. Jag blev ju verkligen på dåligt humör då vill jag lova, aaarrg!!! Malin och Niklas bestämde sig för att dom skulle hitta på någonting med mig istället, jag va jätte hungrig och på dåligt humör ja fick inte äta någonting för Malin heller, tillslut hoppade vi på bussen ner till stan iallafall, Malin skulle gå till kyrkparken för att ta ut pengar, men då när vi gick förbi tacobar så sa Malin "ska vi inte äta tacos" så drog hon in mig dit och där sitter allihopa med ett smile uppe i pannan "GRAAATTIIIIIS" säger dom, haha jag blev ju jätte glad och dom andra satt och skrattade, Malin berättade då för mig att jag aldrig mer skulle kunna lita på dom för dom va tvungen att ljuga och en massa för mig.
Vi åt en god tacobuffé sen fikade vi efteråt, efter maten så sa dom andra att vi skulle hem till Natalie och titta på film, men den här gången gick jag inte på dom. Vi klev på bussen i centrum och åkte upp till storakyrkan, nödvändigt långt att ta bussen dit haha.. Sen klev vi av och Natalie sa "Jennifer du får välja lag" jag ba" vadå ska vi bowla". Då försa sig Natalie, hehe.. Men en riktigt lyckad kväll va de, jag hade roligt, skrattade och vann bowlingen såklart ;) ja gjorde 4 strikes i rad, sen gjorde ja en till efteråt. på 2½ serie fick jag 248 poäng.

Ikväll ska ja vara med Johan :) får se vad vi hittar på för någonting, sen ska ja kanske på träningen om jag inte blir sämre med förkylningen som ändå blivit värre från igår till idag.
Sovmorgon idag också, började 12:15, riktigt skönt så jag hann städa lägenheten innan ja åkte till skolan också. Har precis intervjuat Zandra, haha man e ju bra på de där med att prata i radio eller så inte.. :P
Aja nu måste ja göra klart de här.

Puss
Jennifer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: