En smula av trötthet

Godmorgon Sverige!

Efter några timmars sömn och en sväng på ftv för att visa upp mina tänder så har jag nu landat på jobbet.

Tror faktiskt att jag aldrig har varit så trött som jag var igår när jag kom hem efter att ha hämtat bilen! Minns att jag låg och läste och hur jag verkligen kämpade för att ta mig igenom raderna, tillslut hade nog ögonen bara slagits igen..
Vaknade vid halv 9 och tänkte "shit, nu kommer jag aldrig kunna somna om!"
Gick ner till bilen och kopplade i motorvärmaren, slängde mig in i duschen i hopp om att få bli av med den vidriga "baksmällan". Väl i sängen igen så läste jag klart dom ynka raderna som jag börjat på tidigare, var så pass att jag tog mig igenom dom, sen sov jag igen!

Hade en väldigt trevlig spontankväll i lördags. Fick för oss att vi ville och till Mc dragans i Mörsil och kika, tur var väl kanske att vi aldrig tog oss dit. Hamnade istället på cuprum där vi sög i oss några drinkar m.m. Dansade så vi blev alldeles svettiga!
Väl hemma så skulle vi ha efterfest (klockan 04:00).. Minns att jag kämpade med sista drinken, sen sa jag tack och hej för mig! Lyckades vingla mig hemöver i mörkret och vaknade av den fräna stanken som förklarade att Jennifer minsann drack sprit igår. Det luktade verkligen äckligt!
Pigg som jag är precis när jag vaknat tog jag tag i skurmoppen och dansade igenom huset för att slippa må dåligt över stanken.

Idag ska jag försöka plåga mig igenom en dag som kommer kännas riktigt hemsk! Måndagar är minsann dem värsta dagen på hela veckan.

Dags för kaffe nu! Tack för en mycket trevlig helg allihopa :)

/ Jennifer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: