Thailand

Urgh! Måste ha varit fruktansvärt trött i morse... För de första blev jag "sen" till stallet. Kommer knappt ihåg att vi släppt ut hästarna!
Hade bestämt mig för att inte ta den där lilla vilan på 1 1/2 timme som jag brukar då jag kommit tillbaka från stallet. Hoppade direkt in i duschen för att piggna på mig, men i och med att jag la mig i sängen efteråt så tvärslocknade jag. Vaknade strax före 8 med "turbanen" på huvudet... Skulle ju faktiskt vara vaken!!!! Äta frukost och dricka kaffe.. Men icke!

Idag är det lite kyligare än vad det har varit alla andra dagar. Det är säkert bara för att vi pratade igår om att det vara ovanligt varmt för att vara oktober. Här uppe på jobbet ligger vi faktiskt på minusgrader.

Ikväll efter jobbet får det bli en kväll med Amber. J och hennes familj skulle hitta på någonting tillsammans så då ska jag passa på att pyssla lite extra med sessan som för övrigt gick in i stallet helt själv igår utan att man skulle behöva något hjälpmedel! :) duktig tjej! Vet att det låter korkat... Men hon har helt enkelt vägrat gå innanför dörrarna! Det är en speciell liten dam ;)

I morgon får vi se om jag får besök! :) hoppas de iallafall. Men först och främst ska jag plocka ut en sovmorgon!

Nähä! Kanske ska ta och pyssla med alla måsten här på jobbet då. Håller tummarna för att den här dagen går fort utta bara h-vete!

Mot HELGEN!!!

/ Jennifer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: