Östersund

Oj oj, det måste ha varit väldigt längesen som jag var inloggad på bloggen från en dator! Dom har ju gjort om hur mycket som helst.. Blir någonting nytt att lära sig nu då! 
 
Sitter iallafall i Östersund just nu. Tidigt i morse hade jag fått ett sms där det stod: "bilen är klar, nyckeln ligger i brevinkastet!" 
Hur jäkla fin service är inte de då? :) Tur att min morbror är så snäll så han ställer upp och lagar min bil trots att han har semester. Nu går den förmodligen fint igen utan några hemska ljud. 
 
Igår var jag först hos syster på tårtkalas, sen åkte jag in hit för att gå på Mekonomen och köpa hjullagret! Men dom hade inget hemma, tur var väl de för jag ville fasen inte köpa något utav dom heller.. Sura jävlar! Usch, jag hatar verkligen otrevlig personal.. Man ska helt enkelt inte jobba inom servicebranschen om man inte kan beté sig! 
 
Som tur var så kunde min morbror beställa lagret genom hans jobb, så då slapp jag ens tänka tanken på de nå mer! 
Efter lite utbrott så åkte jag hem till Jonna och drack kaffe med henne och Paula. 
Lite senare mötte jag upp Emma och lillskruttan, vi tog bilen och åkte iväg på Oden för att käka middag! 
 
I natt har jag sovit på en madrass inne hos min lilla kusin! Hon ville så gärna att jag skulle sova över, så då gjorde jag de :) Annars hade jag lånat Emmas lägenhet, men eftersom det dels var enklare för morbror att hämta bilen här så tog jag och stannade kvar. 
 
Nu ska jag strax ta och rulla hemöver! Måste ju packa väskan inför morgondagens långa resa! Pjuuu.. Känns drygt att man ska köra 50 mil... Men det lär nog gå bra de med :) Det blir förmodligen värre när jag ska hem.. Hatar hemresor! 
 
Nej nej.. nu ska jag gå och vara lite "snäll" med lillkusinen min :)
 
/ Jennifer
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: