Psykbryt på julpynt

Nämen haallåå!

Slår mig ner en sväng i väntan på att gubbe ska komma hem från jobbet. Pustar ut efter att ha hållt på med dom jäkla julprylarna enda sen jag vaknade i morse! Det är ju inte bara en sak som ska upp heller.. Men nu är allting på sin plats! (nästan iallafall). Ljusstakarna har bestämt sig för att inte lysa i år, så nu väntar jag på en elmätare så jag kan se om det är lamporna eller stakarna som det är fel på.
Gardinerna och tomtarna är iallafall på sin plats. Höll på att få ett riktigt nervsammanbrott när jag skulle upp med gardinerna! Upp och ner, bak och fram, fel håll.. Blaa blaa! Sånadär panelgardiner som ska sitta på varandra ska ju ha en speciell stång att hänga i, de där kommer jag aldrig att lära mig hur dom ska sitta! 

Annars så har jag och Pisse knatat på som vanligt.. Hon har terrat mig från morgon till kväll. Jag får inte ens gå på toa själv längre! Pisse ska helst sitta i mitt knä. När hela familjen ligger i sängen så ska hon ligga PÅ mig, men när Stefan har åkt på jobbet så tar hon hans plats istället. Det är nästan värre än att ha en liten bebis. Lugnet kliver på när hon går och sover ;) 

Nehepp.. Gå och fixa lite mat innan gubbe lilla kommer hem!

/ Jennifer 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: