Pang på röbetan!

Hej på er!

Nu är helgen över och vi har flyttat fram klockan en timme. Det kändes i morse vill jag lova! Brukar i vanliga fall försöka kliva upp runt halv. 7, men i morse blev jag väckt kvart över.. Undra om det tar tid innan man vänjer sig?

Helgen har bestått utav massa olika nöjen. Eller ja, nöjen och nöjen!
Fredagen blev ganska så lugn. Hade brorsan och Helena på besök en stund. Trevligt! =)
Lördag åkte vi till Sundsvall för att införskaffa lite saker som var nödvändiga. Hittade massa saker som jag ville ha, men som får vänta tills någon annan gång!
Var hemma rätt så sent på lördagen. Packade upp alla saker och plockade undan hemma innan vi gav oss ut för att kika lite på allt folk. Eller "allt" folk kanske ;)
Igår tog iallafall jag sovmorgon. Blev väckt halv. 11 (!!!!!) Helt otroligt att jag sov så länge. Men det var nog tack vare rullgardinen som vi köpte ;) Kanske inte så konstigt att man är supertrött på morgonen.. Nu när det är mörkt i rummet!
Strosade på och plockade lite hemma. Bestämde oss för att åka upp till Borgvattnet och fixa i ordning min bil. Eller sätta på dom grejerna som vi köpte till den! Så nu går det fort ;) haha.. Fortare kanske!
Sen hände det inte så mycket mer.. Kikade på tv innan jag tvärslocknade framför tvn. Och nu är det måndag, vilket innebär en ny vecka med nya möjligheter :)

Nu ska jag jobba!

/ Jennifer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: