Monday morning

Hejhopp!

Tillbaka på jobbet efter en kort, men underbar helg!
Fick bogsera upp min bil de första vi gjorde i morse.. Dumma jäkeln har ju gått sönder igen! Vi skulle åka och hälsa på brorsan i Stugun, men kom bara till statsberget. Oljelampan tändes, stänger av bilen, startar bilen, backar.. Då är det världens rand med olja under bilen! Ooops.. Någonting har gått sönder! Ringer L som fick komma och dra hem oss igen! Så blev det med den resan :) Så typiskt att den skulle gå sönder just bara för att det ringer någon som vill köpa den! Snacka om att bilen måste ha separationsångest ;)

Var hem och hälsade på lilla mamma en sväng när jag kom upp. Hon blev så glad när jag kom; stog och hoppade som ett litet barn! haha, lilla mamma :)
Gick upp och tittade igenom mitt rum lite.. Skulle behövt en hel vecka till att rensa ur allting! Men de får bli en annan dag :) städa städa...

Den här veckan blir ju mer än underbar! Jobbar 4 dagar, ledig onsdag och helgen! Nu kan man ju börja på att planera in någonting roligt :) Jonna pratade om Sundsvall. Vi får se :) Får ju lön på fredag. Wiho! Man kanske inte är rikast i Sverige, men lite pengar blir de ju, trots att man var sjuk flera omgångar i Januari.

Nej ni.. Man kanske ska börja jobba lite :)
dricka kaffe till att börja med!

/ Jennifer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: