Dan före dan före dan före dopparedan.

Det blev många "dan före dan", men det är ju faktiskt så att det är så idag.
Idag har det varit en ganska bra dag. Jag började med att kliva upp kl.8 när älsklingen ringde och väckte mig. Gjorde mig klar och åkte till tandläkaren, som jag för övrigt gått och gruvat mig för i flera veckor nu. Hade förberett mig på att få betala hur mycket som helst då jag trodde att jag hade ett hål i en tand. När jag sätter mig i tandläkarstolen så visar det sig att jag inte hade något hål. Tandläkaren bad mig visa vart jag hade sett hålet, när jag skulle visa så fanns det inte. Haha, den försvann helt enkelt. Dom slipade till hörnet på en kindtand där en liten bit av emalgen hade gått lös. Trodde att jag skulle få betala miljoner för slipningen, när jag drar upp kortet med ångest så säger sköterskan: "30:-" hmm. Vilken chock jag fick ;-)

Sen bar det iväg upp på Wallbergs för att kika ut något som jag kunde ha på julafton. Hittade en jättefin klänning, men njaa. Betalar inte de priset för att använda den en gång!
Käkade lunch med svärmor och sen sprang vi in på sybutiken så jag fik köpa röda sidenband till pyntningen som jag ska börja med i morgon efter att jag städat klart.

Nu ska jag gå ner och hänga tvätten! :)

/ Jennifer

Älskar min Stefan <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: