skräll

Godmorgon alla glada!

Tillbaka på jobbet igen efter en ledig och lugn helg!
Har varit en duktig flicka hela denna helg också..Var till Hammerdal i fredags och umgicks med Jonna. Drack kaffe & spelade kort. Det är väl ungefär så man kan sammanfatta den kvällen ;) Sen var vi ute hos hästarna en stund också. Kikade på hur nyfikna "småhästarna" blivit.
I lördags hämtade jag upp syrran i Stugun, sen åkte vi in till stan och shoppade. Fann väl inte speciellt mycket kläder, men lite av varje. Sen hälsade vi på mormor på sjukhuset! Var helt färdig när vi satt där så det blev inte så långvarigt. Åkte och handlade sen blev det raka vägen hem.. Hamnade i säng rätt så tidigt!

Igår var det utomhus som gällde. Busade med hunden hela dagen. Trodde aldrig att hon skulle bli trött! Själv var man helt slut av att springa lite ute i djupsnön. Men hon gav inte upp, nej!
Åkte hem till E och skottade hennes gård, tyckte att det kunde vara bra så hon tar sig in när hon kommer hem.

Ja vad mer.. Besiktigade bilen för några dagar sen. Den gick igenom utan problem :) mitt lilla svin. De enda jag var tvungen att byta var en blinkerslampa som tydligen va i fel färg.. Fråga mig inte hur de gick till.. Menmen!
Hela denna vecka ska bestå utav träning på kvällarna och jobb på dagarna, enda tills på fredag. Och då får vi se om jag tar mig orken att hitta på någonting med några vänner eller om jag bara är allmänt lat och sitter hemma. som jag har gjort i 5 helger nu!

Nej ni, jobbet kallar och definitivt kaffet ;)
ha en bra dag!

/ Jennifer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: