Man kanske ska skriva om..

..träningen? Fast de kanske inte lockar er speciellt mycket att läsa om hur mina kvällar ser ut. Att jag springer och styrketränar! Så jag tror jag hoppar över den delen!
Jag skriver på som vanligt om samma gamla tråkiga vardag.

Dagen har varit jätte bra iallafall. Kom till jobbet vid 9 i morse och då hade vi ingen ström. Väntade in varubilen, lastade av vagnarna och plockade upp alla varorna. Klockan var ungefär halv 12 när vi var klar. Men ingen ström hade kommit tillbaka. Så då fick jag äran att skriva en mycket fin handskriven lapp; "Stäng pågrund av strömavbrott". Och då blev jag suuuuperglad! Fick gå hem ;) hehe..
Åkte hem och drog på mig träningskläderna, sen blev det en löparrunda på 6 km. Ska avslöja att jag faktiskt gick lite också ;)
Vid fyra kom strömmen tillbaka igen så då åkte jag ner på jobbet igen. Jobbade i 1½ timme sen slutade jag! Yes, perfekt dag!
Käkade middag och sen blev det på med träningskläderna igen, åkte iväg och stryketränade. Men de va inte så skoj, så jag höll på i ungefär 30 minuter sen stack jag ut på en powerwalk på ungefär 4 km. Sen fick de räcka :)
Så nu är jag hemma, nöjd över hur dagen har varit. Väntar på samtal från Aaaaannaa för jag måste skvallra! ha ha ha..

Nej ni, duschen kanske?
Ha det så br

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: