En helg utan gränser!

Hejsan hejsan!

NU äntligen har jag kommit hem efter en hel helg med roligheter!
Jag har haft det superroligt hela helgen.. Trots att vi var där vi va. Man kan faktiskt inte tro att man kan ha så roligt i Borgvattnet, men ojoo! Med rätt personer så kan man faktiskt de. Tro mig!

På fredagen så bjöds det först på middag efter att jag slutat jobbet, sen spelade vi spel och drack massa gott. Lyssnade på musik och fick till en massa roliga bilder på allt vi gjorde.
På lördagen var det först dags för mig att kliva upp och jobba. Längtade tills jag slutade så vi kunde gå ut och ha lite roligt i snön! Men de slutade med att det bara var jag och Diana som gick ut. Åkte hem till mamma & pappa där vi hämtade en iskälke, sen jäklar satte vi fart nerför backen! Åh heej va de gick.. De va så roligt så vi tjatade med oss Zahra på en åktur. Hon och jag satte också av i en jäkla fart! Lite panik fick man väl kanske när vi mötte bilen i kurvan, men med rätt förare (alltså jag själv) haha, så gick de att passera utan problem!

Efter en kort vistelse utomhus så gick vi in i värmen. Jag gick loss på mig själv, började klättra efter väggarna, stå på händer och massa jocks! Vet inte vad som hände med mig faktiskt. haha. Lite matlagning och sånt senare in på kvällen, och efter de så spelade vi kropp mot kropp! Svårare lek kan man väl leta efter. Men roligt hade vi! Ni som vill kan ju se lite bilder på Facebook.

Idag har jag varit inne i stan på barnkalas. Lilla sessan fyller 3 år i morgon! :) Trött i huvudet och mätt i magen efter allt man stoppat i sig! Sen följde jag med Jonna till stallet en sväng innan jag skullle bege mig hemöver. Började sakna stallet och hästarna när jag var där inne! Åååh..

Men nu ni.. En tupplur på de här så kanske man känner sig pigg och fräsch i morgon när det är dags att jobba!
Ha de så bra så hörs vi!

/ Jennifer

-jag saknar din famn-

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: