Det blir långa mellanrum.

Först ett svar till Annas lilla kommentar om att jag älskar politik och att jag verkligen ska uppfylla verken i sommar. Självklart ska jag klippa ett stort eller flera små M över pappas gräsmatta medans han är på semester ;)
Men vad ska vi göra av Tootoo denna sommar? ska vi döda honom eller ska han få stå tills han ramlar över volvon? :p

Nu till ingenting..Är tillbaka hos mamma & pappa nu igen, har fått helg. I morgon ska jag jobba så det är därför jag är här, sen på lördag åker jag nog till Sollefteå och umgås lite. Ska försöka övertala min kära far att jag får låna bilen.
Veckan har inte varit så speciell alls faktiskt. Kämpade med det allra sista inför betygen i måndags. Blev dock inte klar med alla ämnen, men jag får ta den smällen :(
Tisdag var jag ledig, blev väckt av att polisen ringer mig. Blev lite paff, bara klä på sig och vandra till stationen. Men så hemskt var det inte :)
Idag har jag mest spenderat timmarna på att åla buss från Östersund och hit. Det känns som det tar en hel evighet för att förflytta dig 10 mil.

I morgon blir det jobb i några timmar, var någonting jag skulle fixa eftersom alla andra är lediga i morgon.
Fredag verkar det som att det blir "grillfest" eller vad man nu ska kalla det.. Vi ska iallafall sitta några stycken och umgås, grilla och dricka. Den som vill är så välkommen så ;) alltid roligare om man blir fler.
Sen på lördag jaa.. då åker ja ju som sagt var förmodligen till Sollefteå!

Well, nu har jag ju uppdaterat mig lite grann iallafall, nu ska jag gå och se om min sura systerson vill leka med mig. Han är dum, han gråter så fort jag kommer i närheten. Är jag verkligen så hemsk? :/
Postat av: Minibettan

Toootoo.. vilken jävla Toootoo;) TOTTOOO kommer att klara sig..... vi ritar massa M på honom också.. så får vi se hur länge han står emot att krama volvon;)

2009-05-20, 20:43:06 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: