varför må dåligt och slänga ut de på andra?!

Har inte riktigt förstått innebörden med att man måste klanka ner på andra när man mår dåligt?
Varför ska man kasta ur sig idiotiska saker på hur andra är när de är en själv som bör straffas?
Tycker de är riktigt sjukt av personer som går in som anonym på olika ställen, kommenterar en massa jävlar SKIT om bilderna etc. helt patetiskt! Ska man vara tvungen att sätta lösenord på allt man har bara för att slippa, är de rättvist att de är den oskyldige som ska behöva göra någonting åt det?
Att jag ska behöva hänga på ett lås på mina saker så inte en enda människa får tillgång till de bara för att en enda människa ska hålla på vara framme och förstöra!

Ett tips till dig som verkar vara helt ensam och må dåligt. Ta en titt på ditt eget liv runt om, ta en titt på hur du mår, hur dina saker ser ut, vad de är som är fult med allt som du har. Du ska se att du kommer nog komma fram till ett lyckat resultat. Dina saker kommer vara precis lika värdelös som någon annans. Du kommer aldrig kunna bli störst bäst och vackrast för du verkar sakna någonting som heter kärlek & respekt. Du verkar aldrig ha fått den kärlek du egentligen skulle behöva. Lider nästan lite med dig för kärlek och respekt är de bästa man kan få.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: