omplanerad.

Hallå..

Dagen blev omplanerad, jag hann bara med att duscha av alla saker jag skulle göra. Ex, tvätta, städa m.m.
Precis när jag klivit ur duschen så ringer dom från jobbet och frågar om jag kan tänka mig att hoppa in och jobba på eftermiddagen för jossan blivit sjuk. givetvis kan jag jobba!
Skyndade mig att göra mig klar, sprang ner på jobbet och satte i gång i världens röra med att plocka upp varor på hyllorna som kom från varubilen.
Grr!
700 ton bröd har de kommit idag också som skulle lastas upp, de är efter såna här dagar som man känner att man skulle behöva träna upp ryggmusklerna lite.

Ikväll ska jag vara lugn, bara ligga i sängen och mysa. Tända ett ljus för nada shit, ligga och tänka på allt och ingenting. Känns som de är en sån dag. Har ju köpt massvis med frukt, bananer, apelsiner, mandariner, honungsmelon och sist men inte minst en gurka! de ska ja käka ihjäl mig på ikv'äll. Har fått en sån period nu när ja älskar att äta bara frukt & grönt. Enda sen jag var liten så har jag älskat gröna bananer, såna har jag köpt idag! Sådär gröna så de knappt går att skala dem och sen sådär hårda innuti skalet så de knaprar när man biter i den, åååh me love!!

nej nu ska jag gå och knapra noskapin, tugga banan och dricka apelsin juice!
vi hörs..

/ jennifer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: