Dopad!

Hejsan allihopa!

Jag ursäktar för en väldigt dålig uppdatering!
Men allting, precis allting har varit väldigt upp och ner på senaste tiden..
Polisen har ringt var och varannan dag, lögner han blivit sanningar, bråk har uppstått, smärta och en hel del jobb har tagit upp all min tid!

Idag har jag iallafall varit på dop för Johan, mosters pojke är stor nu!
Helgen har inte bestått av så mycket. Igår åkte jag och jossan till stallet och red, de var mycket skönt måste jag säga!
Satte av i världens fart sen skrek jag bara rakt ut där all min ilska kom! De va så jävla skönt, tårarna sprutade och ilskan hade lämnat mig för stunden! de var som att en sten ramlade från mig, de allra tyngsta flög bort!
Slocknade ganska direkt igår vid 10 tiden, helt slut efter att ha jobbat hela dagen och sen varit till Brunflo i stallet.
Ikväll blir det några timmar för mig själv tror jag, om jag nu inte åker hem till Jossan och gör henne och Ekke social medans det är Beck.
Just nu behöver jag verkligen sysselsätta mig hela tiden för att inte falla ner i den där jävla gropen som är så fruktansvärt jobbig att ta sig upp från.
Allt är så sjukligt jobbigt just nu, från att göra allt för dig till att ha det såhär svider verkligen. Trodde inte att de kunde sluta så allvarligt som det gjorde. Men de var väl kanske de som var de bästa för oss båda.

Nu ska jag iallafall gå och prata med mamma en sväng sen får jag se vad som händer!

/ jennifer

Postat av: Marika

men vad är det som har hänt eftersom Polisen ringer till dig?

Kram Marika

2009-02-15, 22:22:05 - URL: http://jojuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: