Jag trodde att det var fredag idag, enda tills..

..jag såg att posten kom och svängde in vid entrén! Äsch då. De är ju lördag idag!
Och jag jobbar.. Känns ganska ovanligt, med tanke på att jag är ledig på helgerna annars. Men de kan ju vara skoj att få jobba någon helg! Ska göra om schemat lite vid årsskiftet, kan ju vara snäll och ta på mig någon enstaka helg i månaden!

Igår var kvällen rent utsagt värdelös hela tiden. Hade verkligen ingenting att göra!
Åkte och hälsade på mamma på jobbet en sväng, men de va ju lika tråkigt de också. Sen åkte jag hem och la mig i sängen. Låg rakt upp och ner i flera timmar. Låg och störde mig på lite saker, men sen äntligen så skrev Anna så då ringde jag henne och pratade strunt en stund :) Såna stunder älskar jag!

Vid frukosten i morse så satt jag & pappa och diskuterade datorer. Eftersom det var en ung mamma och hennes fyra barn som dog i en datorbrand. Jag har en tendens att alltid ha på min dator, dag som natt. Han blev helt galen på mig, men när han väl insåg att jag hade rätt så morrade han lite och sa; "du kan gott stänga av den där jäveln ändå" hahaha. De där är min pappa de!
Undra om han kommer gå in på mitt rum idag och hämta telefonerna som ligger på golvet och laddar ur? De där är väldigt irriterande för honom. Men jag älskar att retas! ;)

Nej ni. En standard nu då.. Kaffe sen jobb!

Ha en bra dag

/ Jennifer

Saknar dig!
Postat av: Anna

HAHAHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-12-05, 11:31:22 -
Postat av: Jonna

Hej! hoppas du har kommit hem:) Men det antar jag. vi får höras angående helgen, kanske kan ta med oss monopolet får vi spela klart;)

2009-12-06, 21:48:28 - URL: http://jonnalundqvist.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: