En dag närmre men 4 dagar långt borta

God morgon

Tro mig, nog är det skola ännu en dag. Såklart att det är och jag är här, helt otroligt.

Har skött mig innerligt bra denna vecka, pluggat som en dåre både i skolan och hemma.

Är alldeles överlycklig för att mitt betyg i en kurs är så högt som jag aldrig kunde ana så nu siktar jag på lika höga betyg i de andra kurserna, dags att börja jobba hehe.


Idag är jag en dag närmre min resa ner till Uppsala som sker på onsdag morgon, så tidigt så jag får en chock nästan. Men väl framme blir jag hämtad i en (låt mig gissa) en bil, vid Willys på någon gata, sen blir jag förd till platsen jag ska bo på, vilket innebär hos den allra bästa. Bosätter mig där tills på söndag (sch) x y z vet inte att jag ska stanna till på måndag kväll. Haha, nej då jag skojade bara till det nu.

Jag måste verkligen åka hem på söndag, tråkigt nog. Men jag hoppas verkligen på en underbar weekend där nere, valborg i Uppsala. Nu ska jag äntligen få se hur stort det är med valborg där nere.


Oj, nu har jag drömt mig bort alldeles för länge. Nu är det nog bäst att jag börjar med arbetet. Eller juste, jag har faktiskt inga arbeten kvar i Arbetsmiljö & säkerhet. Jag är ju helt otroligt snabb denna vecka.

Fast vi har ett obligatoriskt moment kvar att göra i kursen, och de är idag, just här och nu. Så det är nog bäst att jag slutar skriva här, vi ska ha en elsäkerhets utbildning.




Ha en bra dag så hörs vi nog i morgon när jag är tillbaka i skolbänken igen

/ Jennifer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: