nya vägar på gamla

Hejsan allihopa!

kom precis hem från stallet nu, har äntligen fått kommit ut på en ridtur igen, har ju fått flyttat hästarna nu äntligen! Ska bli skönt att få komma riktigt i form och verkligen få hästen i form också..
Har fått en guid idag så vi lärde oss de ridvägar som fanns..
Vad händer ikväll då? kanske åker jag upp med de andra till Borgvattnet och festar eller så stannar jag hemma och tar det lugnt kanske. De är nog någonting som behövs.
Vi får väl se...

Gamla vägarna lägger sig på varandra, man går och går för att få komma fram till de verkliga livet men man verkar aldrig kunna hamna där. När ska allting bli sig likt igen? när ska man kunna leva som man alltid gjort..
Jag vet ju inte vad jag ska säga längre, vet inte vad jag ska göra och jag vet inte vilken väg jag ska välja när jag kommer fram till en korsning utan skylt som visar vilken väg som bär till de rätta livet..

Jag saknar Tomas, kan de inte bli 16e december snart när du kommer på arlanda och jag bara får springa fram till dig och krama dig hårt! Kom heeeem :( min älskade bästa vän, varför är du så långt bort när jag behöver dig som mest?!
101 långa jävla dagar kvar..
 tänk om man kunde blunda och sen bara öppna ögonen i en helt annan värld.
Postat av: sandraa,

baby, ring mig om du behöver prata, om Thomas eller vad som helst. mår du dåligt, ring mig, jag finns här, <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2008-09-08, 08:55:01 - URL: http://metrobloggen.se/sandralitzell

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: