Bästa, verkligen bästa!

..dagen i mitt liv! Är såå glad att de här hände.

Nej då nu skojar jag med er, hehe igår va värsta dagen i mitt liv! Jonna kom och hämtade mig i Borgvattnet för vi skulle åka till Östersund, jo jävlar vilken snygg bil hon hade! haha en gammal polo. De gick ju skit bra enda tills vi kom till Mårdsjön där bilen dog, absolut ingenting fungerade som de skulle. Vi fick rullstarta bilen. Sen började bilen på att strypa sig själv när man tryckte på gasen och tillslut dog den. Vi fick putta bilen på raksträckorna och åka i nerförsbackarna i typ 1½ km. Sen efter ett tag insåg vi att bilen gick om man slog av lyset.

Stannade i Stugun på macken för att vänta på dom andra så dom fick se va de va för fel. Visste ej vad felet va så vi fick typ ha "escort" enda till Östersund. Gryle fick köra först och lysa upp vägen sen fick peppe köra bakom och lysa. Varken lyset, vindrutetorkarna eller värmen fungerade. Tror ni de va mysigt att åka i den bilen 10 mil? Nix..

Har vart i skolan idag, haft prov! Suck va dåligt de gick. Fick nog inte ett enda rätt, men jag har mig själv att skylla faktiskt.
Hade ingen röst på hela förmiddagen idag heller, blev utskrattad i klassen :( :P .. dumma!
Well, händer nog inte så mycket mer ikväll ska ja tro, åker hem om en stund och då ska jag ställa mig i duschen en stund. Behöver lite värme nu, ganska kallt här. Eller ja typ 4 grader men de känns som minus!

Ni får ha en fortsatt bra kväll alla kära!
/ Jennifer

44 dagar kvar!!


Jätte fin bild på mig och Bella! ;)
Postat av: Mamma Jessica

HAHA snyggt att du inte klippt bort allt på bilden :P

2008-11-03, 23:33:21 - URL: http://jyees89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: