det är nu lördag.

Godmorgon alla kära läsare!

trots gårdagens stora händelser så är jag ändå vaken halv sju idag.. ja alltså, vi hade personalfest ännu en helg, jag och minibettan på våran STORA personalfest ;) jag blev bjuden på middag efter jobbet, bara till att springa hem och duscha bort all våffellukt och slänga på sig en klänning sen fick jag hämtning av min personal i den stora bilen sen åkte vi hem till Maria som hade gjort jätte god sallad till middag, drack vin och hade det gott.
Senare inpå så blev det öldrickning och en massa trevliga diskussioner och en massa skratt.

Sen fick jag och minibettan lov att guida två av våra nattgäster som skulle sova på spökhuset, de var så precis att dom kom och gick förbi huset när vi kom ut genom dörren! Sen följde dom med oss på "by fest" som vi kallade de igår, hehe ja man är väl som man är ibland..

Jaha, vad gör man nu? Ligger i sängen och väntar på att Tomas ska ringa och berätta vad det är som har hänt, nu är jag orolig..Hoppas han kan lyssna och ringa mig så snart han vaknar! 'Nu ska jag kliva upp och ta en snabbdusch sen ska jag sticka ut huvudet genom dörren och kika ifall solen är på vår sida :)
Ha en bra dag!

/ jennifer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: