skratta så länge du orkar

Du ska få skratta så länge du orkar för vänskap för dig verkar inte betyda ett skit. Du verkar ju inte bli precis ledsen av att förlora en vän, nej juste.. Du kanske köper dina vänner? vad vet jag.. Snackar skit kan du bara drömma om att jag gjort, endast din egen röst har hört att jag gjort det i såfall, de vänner jag snackat med och som jag litar på enda in i hjärtat säger hur det är.
Men sure, om du inte bryr dig ett skit och bara öppnar käften är otrevlig mot mig och kallar mig för en massa saker nu när jag inte hör på, de skiter jag fullständigt i för då har ja ju redan nu insett att du är ingen vän. Dig behöver ja inte ta tillbaka när du kommer och kryper efter någon att prata med när du står ensam kvar.
Pengar är ingenting som jag gråter över om jag inte får, pengarna var de jag ville ha för att du ljugit om precis allting från första början..Först skulle jag ju få mina TUSEN kronor sa du men då sa ja att ja sket i de och sen när ja väl säger att ja vill ha dom så säger du "DU FÅR INTE EN KRONA AV MIG"  använd inte den satans tonen mot mig igen!! Tack och ajdö för den tiden som jag trodde va UNDERBAR och för den tiden tiden jag trodde att jag var din bästa vän, men hade ja vart de så skulle du gråtit nu och inte använt din fittiga stil mot mig..

Anton & Marcus, tack för att jag fick prata med er ikväll om allt <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: