ångest, depritioner och rädsla

Godmorgon allihopa, hoppas att ni mår bra och att ni får må bra så länge ni förtjänar det..

Jag sitter här med plågor i hela kroppen både på insida och utsida, jag vill fortfarande gråta så fort jag petar på mig själv vid nacken och halsen.
Jag får snart ett psykbryt totalt, jag orkar inte med det här plus att jag har en mamma som har blivit enligt mig fullständigt galen, hon börjar slänga saker omkring sig vilket gör mig ledsen, rädd och förbannad, min feber höjer sig och jag blir ännu mer hes när jag gråter.
Sedan har jag en pappa som inte vet någonting, vet han ens vem jag är? sitter och säger vad jag ska göra och inte, men jag säger bara till honom att; ta reda på vem jag är och hur jag mår sen kan du börja berätta för mig vad jag ska göra och inte..

Jag har suttit och läst på nätet på sjukvård rådgivningens hemsida för att se vad som kan ge klartecken på mina symtom. Jag har ringt sjukvårds rådgivningen som säger att jag troligtvis har fått magkatarr för att jag inte kunnat äta mat på 1½ vecka och nu har jag helt plötsligt fått halsfluss igen som jag hade för 8 veckor sedan, det här är helt sjukt. Men efter lite sökande så kom jag och mamma fram till att jag har någon slags blandning av dyspepsi och ångest.

Dyspepsi

I samband med stress, oro och kriser är det vanligt att man drabbas av dyspepsi. Det kan vara kroppens sätt att reagera om man har problem. Man kan också få besvär om man äter felaktigt eller oregelbundet.

image203


- jenny
puss på näsan du söta

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: