I och ur funktion

Godmorgon!

Nu är bloggen äntligen i funktion igen, fick någpt slags psykbryt när det aldrig ville funka igår när jag väl kom åt en dator så jag fick blogga.. Men nu kan jag uppdatera mig lite om helgen och veckan som kommer..
I lördags så hände inte speciellt mycket, var ute och träffade lite folk sen åkte jag hem till sängen och tittade på film.
Hela söndagen så hjälpte jag Patrik och Jonna med flytten in till stan, detta tog oss ungefär tio timmar men det var både jobbgt och roligt faktiskt, har hållt på hela eftermiddagen och kvällen igår också och än är det inte klart. Vi har vart mellan 6 - 10 personer hela tiden men det är ändå inte klart, det bara ramlar in saker hela tiden..
Idag får vi se vad som händer, kanske ska jag gå på stan med Jonna? eller ska jag kanske hem och plugga? hmm, svårt val.. Vi får se vad som händer!

Känns som hela jag är ur funktion nu, hjärnan vill inte riktigt hänga med och jag är allmänt trött,
Första dagen i skolan på nästan två månader blev av igår, jag blev leds efter två timmar och gick i från en liten stund innan lunchen.. Sen var det eftermiddagen som man skulle kämpa sig igenom också..
Idag går jag bara halvdag som tur är, underbart!


De här verkligen bränner, fan va det svider att se dig i ögonen, höra din röst och veta vad som förstörts den senaste tiden!
Jag gör ingenting annat än hoppas på att det kan bli som det var förut!
Du är så mycket mer än allting annat..
a.n<33


usch, fy och bläää... Nu blir det nationella prov, jag kommer döö!
wish me good luck!



/ jennifer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: