Mitt horoskåp, såhär är jag enligt expressen

Vågen

(24/9-23/10)
Vågen kan tänka sig att ha sex på tåget, på båten, på flyget, han blir upphetsad av hotell och av offentliga toaletter...
Vågen är ett sexuellt fynd bland sommarens prunkande blomster! Totalt orädd och ohämmad är han/hon ofta en erotikens virtuos, generös med sig själv och öppen för nya idéer. Vågen är lättsam och skrattar gärna, inget relationsaktigt är för allvarsamt för att man inte ska kunna analysera det en smula och sedan närma sig saken med humor. Vågen älskar att botanisera i lustbutiker och handlar gärna nya prylar via webben, hans/hennes förråd av sexleksaker är stort och förnyas ständigt. Som sängkamrat är vågen ömsom mjuk, ömsom brutal, och det är just den mixen som
gör honom/henne så oemotståndlig.
Så förför du en våg: Vågen älskar att bli omkullpratad, argumentera gärna samtidigt som du tåflirtar med honom under bordet. Uniformer kan göra en kvinnlig våg knäsvag.
Vågens favoritsex: Passionerat, en stund man stjäl sig under pågående fest. Det ska vara snabbt, hett och fumligt i förspelet, sedan en lång akt fylld av olika tempon.
Här träffar du en våg: På stora fester, på caféer, barer, uteserveringar. Vågen cyklar gärna runt i stan, kanske möter du honom/henne på strandpromenaden i skymningen?

Postat av: Cexie

Låter som en kille i min smak :P

2007-09-18, 11:33:57 -
Postat av: Neccesitas

Har väl alltid tyckt det var ngt speciellt med vågar :D

2007-10-07, 00:21:45 - URL: http://neccesitas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: