Fest och Folk

Hello
vi börjar med att berätta lite kort om festen igår.

Jaha ska vi berätta lite kort om igår då, jag va ju först i skolan då på dagen sen begav jag och natalie oss iväg till Hammarstrand.
Där började vi ju då att göra oss i ordning eftersom de skulle bli fest den här kvällen, gjorde oss i ordning började dricka och lite sånt i all evighet innan vi kom iväg. Halv 11 tror ja att vi gick ner på festen, där va de ju inte speciellt mycket drag faktiskt, men de bättrade på sig när vi kom dit. Dansade och hade roligt, sen så va festen slut runt 3 nån gång så då gick vi hem till Malin för att fika lite, sen gick vi hem till Inger och sov, eller ja de tog ju sin tid innan vi kunde sova. De slutade med att jag fick sova på soffan och Lisa & Malin i sängen. Jag hade ju tydligen legat o mjaoat åt Malin i flera timmar innan jag somnade, sen så låg ja och hade fylle hicka i all evighet...
Sen skulle ju Calle sno mitt täcke trots att han hade ett dubbeltäcke så dög de då inte med de utan han tog mitt så ja skulle bli utan.
Idag blev de städ och vila, mycke vila för idag är man inte så himla pigg, eller ja jag har ju mest energi av alla här iallafall, ja är den som städar, ja är den som handlar saker till min födelsedag och allt de här. Malin bara ligger på soffan och klagar över sin huvudvärk haha.. Jag ska snart åka hem till mamma och pappa, då ska jag baka tårta och laga middag, vi ska ju fira min födelsedag idag eftersom jag inte kommer att vara hemma på måndag. Men då får ju jag paket idag ;D älskar presenter..

Nej nu ska jag nog göra all packning klar innan mamma kommer så ja inte blir allt för stressad när hon ringer
Hörs!

Puss och Kram
Jennifer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: