2007.09.12

Onsdag

Godmorgon!
Morgonen börjar väl inte så himla bra om ja ska vara ärlig, jag skulle kliva upp 05:45 för att hinna duscha innan jag gick till skolan, men de gick ju som de gick med de iallafall.
Jag kom upp ur sängen 07:10 och då fick jag bråttom, jag började 08:15 och visste inte alls hur jag skulle kunna komma i tid då.
Igår kväll va ja så trött så jag somnade 18:30, men ja förstår då inte varför ja va så trött i morse så ja inte orkade kliva upp i tid så ja slapp komma försent till skolan.
Men när ja väl duschat och ätit frukost så är klockan 07:35 jag fick ganska så bråttom, jag hade inte klätt på mig, jag hade inte sminkat mig,och ja hade inte fixat håret. Jag hade heller inte dukat bort från bordet eller plockat undan kläder m.m. efter mig!! vilket morgon alltså. De blev bråttom, min buss som jag skulle ta tillsammans med Natalie från henne 08:07 var försenad, men sen när den väl kom och vi hoppade på den så stog den nere i centrum i 10000 år så ja blev ännu mer försenad. Well, väl framme i skolan så ska man upp till 5:e våningen men dubbla trappor upp till varje våning, man får ju inte använda hissen, så ja fick springa upp för alla trappor så ja skulle dra in på tiden lite. Puuh, ja va bara 13 minuter försenad när jag satte mig inne i klassrummet.

Igår höll ja på få fnatt, jag och Natalie skulle gå på Willys och handla, ja de gick ju riktigt bra faktiskt, jag lyckades handla allt ja skulle ha utan att skriva upp på en lapp innan, men sen skulle vi gå enda bort till Frasses med den där matkassen, de va tuuungt och jag trodde handtagen skulle gå av vilken sekund som helst. Men ja kom hem med en hel påse. hehe..

Nu sitter jag och har svenska B iallafall, har precis haft rast. Jag är fortfarande lika trött, ja tror knappast att jag vaknat ännu, jag tror jag ligger på gränsen till att somna snart faktiskt, men ja får väl sitta och skriva så fingrarna inte hinner med, då kanske ja vaknar till lite.
Idag ska jag till tandläkaren på kontroll, jag kommer gå laga min sönderbitna tand också!! poor me.. de kommer göra väldigt ont, och jag är verkligen rädd för tandläkaren, inte för att han gjort mig någonting ont men jag tycker de e hemskt när dom ska hålla på gräva en i munnen sådär men vassa saker, röntga tänderna m.m.
Sen ska jag nog gå till min syster och hälsa på henne efter att jag har vart hos tandläkaren vill säga, annars går ja till andra syster på salongen och tittar vad hon gör. Eller så går jag till Jessica på hennes jobb och säger hej, ääh ja vet faktiskt inte va jag ska göra. Jag blir iallafall i Stugun tills 20:45 ikväll.
Skönt att jag får ha sovmorgon imorron så jag slipper kliva upp så tidigt, men jag får väl se.. Kanske sticker ut ikväll och hittar på någonting med några när jag kommer hem annars blir jag bara inne.
Har äntligen gjort klart mitt svenska arbete, eller ja första utkastet iallafall. Har väl en hel del kvar, jag ska nämligen skriva en argumenterande text om könsskillnader, himla ointressant ämne jag valde. Drygt men man får väl göra sitt bästa för att lyckas!
Nej nu du, nu är de 12 minuter kvar till jag ska gå på rast igen så ja ska väl göra någonting annat den lilla stunden, kolla igenom lite arbeten och sånt kanske. Vi hörs!

Puss & Kram
Jennifer

 Jag måste ju visa resultatet efter att ja färgade håret.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: