Jag har glömt...

Ja men förlåt, nu har jag suttit och läst igenom mina gamla blogg inlägg. Jag har ju totalt glömt bort att berätta om våran sändning förra veckan. Jag ska göra ett lite halv kort inlägg om detta då eftersom det var min första sändning och min sämst för den delen..

Torsdag 8/11, det är eftermiddag. Vi sitter i klassrummet och lyssnar på klasskamraterna som skall sända, det är alldeles snart min, petra, zandra och bellas tur att sända. Det är totalt kaos eftersom våran gäst tyvärr inte kunde komma, så jag satt och ringde till folk som tyvärr heller inte ville ställa upp som gäst i radio.
Klockan slår 13:40, det är dax för oss att börja sända.


Det börjar dåligt, Zandra blandar ihop min och bellas micar så hon slår på min när bella pratar också tvärtom när jag pratar. Det va kaos nr. 1 sedan var de strul med min mic under hela sändningen så ingen hade hört mig nästan, sedan när de var dax att slänga in radioinslaget så fick vi in mitt inslag istället för Zandras så de blev kaos nr.2 sedan när då ungefär halva skolan suttit och lyssnat på oss ett tag så tittar vi ut ur studion, där står ungefär hela media klassen och skrattar ut oss.
Sedan är sändningen äntligen klar, mitt hjärta sitter uppe i halsgropen, vi kommer in i klassrummet igen där alla verkligen busvisslar och apploderar åt oss. Sedan har vi alltid hört ordet "en skön festlåt" från de flesta människorna efter våran sändning. hehe de där va de värsta ja någonsin gjort.
Postat av: Ellie

HAHAHA kaooos :D men fan va kul ändå :P

2007-11-15, 07:56:38 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: